Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος των αγοριών στην Κατασκήνωση της Ταϋγέτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η Β΄ Κατασκηνωτική Περίοδος αγοριών για το 2011 με την γιορτή λήξης που παρουσίασαν οι κατασκηνωτές.
Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ευσταθίου, των γονέων και επισκεπτών οι κατασκηνωτές παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα από την υπέροχη κατασκηνωτική τους εμπειρία στις Κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης.

Την παρουσίαση της γιορτής ανέλαβε επιτυχώς ο Υπαρχηγός της Κατασκήνωσης κ. Κατσούλης Ιωάννης, η οποία άνοιξε με τα Στελέχη να ψάλλουν τα Απολυτίκια της Παναγία της Ζωοδόχου Πηγής και του Προφήτη Ηλία. Ακολούθησε η ενθουσιώδης είσοδος των κατασκηνωτών όπου και έγινε η παρουσίαση των ομάδων.

Ακούστηκαν οι κραυγές της κάθε ομάδας και αμέσως μετά ο Ύμνος της Κατασκήνωσης σε στίχους και σύνθεση των Στελεχών.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Αρχηγός κ. Θεοδώρου Ευάγγελος παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα των 10 κατασκηνωτικών ημερών καθώς και το θέμα της φετινής Κατασκηνωτικής περιόδου που είχε τίτλο “Αληθεύοντες εν αγάπη”. Έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας ονομαστικώς όλους τους συνεργάτες του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά, στο αδιάκοπο ενδιαφέρον και στην Χριστομίμητη αγάπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας για τις Κατασκηνώσεις.

Ακολούθησαν τραγούδια, σκέτς, χοροί και ερμηνείες από την ορχήστρα της Κατασκήνωσης. Την παράσταση έκλεψε ο μικρός Φίλιππος με τις υπέροχες ατάκες στο τελευταίο δρώμενο της γιορτής.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την εγκάρδια ομιλία του Μητροπολίτη μας και την υποστολή της Σημαίας, κατά την οποία οι κατασκηνωτές συγκίνησαν όταν έψαλλαν τον εθνικό ύμνο με τις βροντώδης και γεμάτες παλμό παιδικές τους φωνές.

Αξίζει τέλος να σημειωθούν τα ονόματα των οχτώ ομαδαρχών που υπήρξαν το κύτταρο για την επιτυχημένη λειτουργία της Β’ Κατασκηνωτικής Περιόδου: Βλαχάκης Σταύρος, Θηβαίος Γιάννης, Καραμπάτος Βασίλης, Αλατσάς Γιώργος, Βαχαβιώλος Πέτρος, Δελληγιάννης Φώτης, Μποζίκας Αργύρης και Νικολόπουλος Παναγιώτης.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...