Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παράδοση φαρμακευτικού υλικού από την Εκκλησία στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Φαρμακευτικό υλικό παραδόθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου την Τετάρτη 4 Ιουνίου ε.ε. από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δ α μ α σ κ η ν ό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Το φαρμακευτικό υλικό αποτελεί προσφορά της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» το οποίο παρέδωσε προ εβδομάδων ο Διευθυντής της ΜΚΟ κ. Κων/νος Δήμτσας στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ορεστιάδα. Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη προσφώνησή του προς την Διοικητή του Νοσοκομείο κ. Αθανασία Κακαλή είπε «…αν και το κυρίως έργο της Εκκλησίας είναι ο αγιασμός των πιστών, η Εκκλησία δεν μπορεί να αδιαφορεί για τον πόνο και τη δυστυχία των συνανθρώπων μας»και ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμοκαι το Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για την εκδήλωση συμπαραστάσεως τους προς τους ακρίτες μας.

Η παράδοση φαρμακευτικού υλικού θα συνεχισθεί από το Μητροπολίτη μας τις προσεχείς ημέρες στα Κέντρα Υγείας Ορεστιάδος, Σουφλίου και Δικαίων, στο Αγροτικό Ιατρείο Κυπρίνου, στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών και στο Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...