Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σάμου για τους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές, του σχολικού έτους 2009-2010, των Γυμνασίων και Λυκείων της Σάμου

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολή μας για τους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές, του σχολικού έτους 2009-2010, των Γυμνασίων και Λυκείων της Σάμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου της Δυτικής Σάμου, στο Καρλόβασι το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Καρλοβασίων και για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου της Ανατολικής Σάμου, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Βαθέος.

Οι κατάμεστες αίθουσες από νέες και νέους μαζί με τους γονείς τους, μας εντυπωσίασαν. Διακρίναμε την αγάπη, τον σεβασμό τους και την ευγνωμοσύνη τους προς τον Σεβασμιώτατο και την τοπική μας Εκκλησία, για την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα στο Καρλόβασι μας εξέπληξε η πλαισίωση της εκδηλώσεως από την χορωδία των κατηχητικών νεανικών Συντροφιών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με επίκαιρα τραγούδια της επετείου του 1940.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στην ομιλία του προς τα παιδιά και τους γονείς τους, αναφέρθηκε στον ρόλο της Εκκλησίας στην σημερινή εποχή και κυρίως στην μέριμνα και την φροντίδα της, για την σπουδάζουσα νεολαία των νησιών μας και προέτρεψε πατρικά τα παιδιά και τους γονείς, να καταφύγουν στην Εκκλησία, ως τη μόνη ελπίδα στη σημερινή ταραγμένη κοινωνία μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση και την απονομή τιμητικών επαίνων προς τους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές και ευλογία ένα στυλό και ένα ημερολόγιο τσέπης του 2011, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
imsamou.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...