Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου της Πληροφόρησης

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, του μηνός Νοεμβρίου 2010.
Στο νέο τεύχος δημοσιεύεται εκτενές αφιέρωμα στο ΙΒ΄ Πανελλήνιο Λειτουργικό Συμπόσιο, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας 27-29/9/2010.
Δημοσιεύεται, επίσης, δισέλιδο κείμενο του Αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως, σχετικά με την μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης της τριλογίας των Εγκυκλίων κειμένων του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 6/10.

Ακολουθεί επιστολή νέου της Μητροπόλεώς μας, σχετικά με τη συμμετοχή του στην Σύνοδο των Εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 2-5/9/2010, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου

Δημοσιεύεται, τέλος, ολοσέλιδη καταχώρηση αναφορικά με τον επικείμενο Έρανο Αγάπης, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων και γίνεται μνεία των κοινωνικών παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών της τοπικής Εκκλησίας που χρήζουν περαιτέρω στήριξης και ενίσχυσης και αφορούν στα ενοριακά συσσίτια απόρων, στους φυλακισμένους, στους ηλικιωμένους, στην οικογένεια, στη νεολαία, στους ασθενείς και στην τράπεζα αίματος.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθεύονται από τους Ιερούς μας Ναούς, ενώ δημοσιεύεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imd.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...