Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δύο Θείες Λειτουργίες τα Χριστούγεννα στον Απόστολο Παύλο Κορίνθου και Χειροτονία Πρεσβυτέρου

Ανακοινώνεται προς τους Χριστιανούς μας ότι κι᾿ εφέτος τα Χριστούγεννα ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ώστε να εξυπηρετηθούν καλλίτερα οι θρησκευτικές και λειτουργικές ανάγκες των Χριστιανών μας.
Έτσι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το απόγευμα της 24ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 20.00 μ.μ. θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Χριστουγέννων, Χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ από όλο το Ιερατείο της πόλεως Κορίνθου.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί ο Όρθρος και ακολούθως η ΠΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, που από πρόπερυσι τελείται από τον Μητροπολίτη μας για ΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ και η οποία θα τελειώσει περί την 1η πρωϊνή.

Στην διάρκεια αυτής της Λειτουργίας, θα λάβει χώρα και η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου κ. Παναγιώτου Θεοδώρου.

Το πρωΐ του ΣΑΒΒΑΤΟΥ της 25ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και από ώρας 7.00 π.μ. μέχρι την 9.30 π.μ. θα αρχίσει ο ΟΡΘΡΟΣ και στην συνέχεια θα τελεσθεί Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ κατά την διάρκεια της οποίας θα ψάλλει η Χορωδία Κορίνθου υπό την Διεύθυνση του κ. Αλεξάνδρου Παπαγιαννόπουλου.

Καλούνται οι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις Λειτουργικές αυτές Συνάξεις, ώστε κατά την μεγάλη αυτή εορτή της πίστης μας να μην μείνει κανείς αλειτούργητος.

Ακόμη καλούμεθα να στηρίξουμε με τις προσευχές μας και την αγάπη μας όλους τους ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ δείχνοντάς τους ότι είμαστε κι εμείς κοντά τους, ότι τους σκεπτόμαστε και τους στηρίζουμε σ᾿ αυτές τις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο κόσμος όλος και ο τόπος μας, γιατί για όλους μας γεννήθηκε ο ΧΡΙΣΤΟΣ… 
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...