Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η 3η Κληρικολαϊκή Σύναξη στην Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε η 3η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.
Στη Σύναξη αυτή προήδρευσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Νήφων Καπογιάννης παρουσία των εφημερίων, των μελών του Εκκλησιατικού Συμβουλίου, των συνεργατών και αρκετών εκ των ενοριτών.


Μετά τήν ολίγολεπτη προσευχή λαβών τον λόγον ο π. Νήφων μετέφερε τον έπαινον και την ευαρέσκειαν του Ποιμενάρχου για το επιτελούμενο ενοριακό έργο το οποίο όπως έχει διαπιστώσει, σημειώνει μεαγάλη επιτυχία.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Γεωργακόπουλος ο οποίος πραγματοποίησε απολογισμό του νεοριακού έργου για τη διετία 2009-2011 και παρουσίασε σκέψεις για το επόμενο διάστημα.



Το λόγο έλαβαν εκ των εφημερίων, ο Πρωτ. π. Γεώργιος Καλαμάρης, ο Πρωτ. π. Ανδρέας Λεούσης παρουσιάζοντας το έργο της Α´ ομάδας Συμπαραστάσεως Κρατουμένων της οποίας και προΐσταται καθώς ο Αρχιμ. π. Μιχαήλ Κωνσταντίνου .
Το έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας παρουσίασε η Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου κα Αθηνά Παπαγιάννη και το επιτελούμενο έργο από τους 180 καιο πλέον εθελοντές που ενεργοποιούνται στην ενορία η Εκπαιδευτικός κα Μαρία Τζερμπίνου.


Ο λόγος δόθηκε και σε ενορίτες που κατέθεσαν τους δικούς τους προβληματισμούς γιά τό επιτελούμενο έργο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...