Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Β΄ Κύκλος Μουσικολογικών Διαλέξεων που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος ιεροψαλτών Βόλου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» και το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Α΄ Κύκλου, ξεκινούν οι εργασίες του Β΄ Κύκλου Μουσικολογικών Διαλέξεων, της περιόδου Μαΐου - Ιουνίου 2011, που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος ιεροψαλτών Βόλου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» και το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί

την Κυριακή 22 Μαΐου στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, με ομιλητή του Άρχοντα Μουσικοδιδάσκαλο της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, Καθηγητή Βυζ. Μουσικής και Πρωτοψάλτη κ. Ζάχο Νικολέρη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα«Μελωδικές έλξεις και αλλοιώσεις των κλιμάκων των διατονικών ήχων του Βυζαντινού μέλους - Μέρος Β΄»

Οι εκδηλώσεις του Β΄ Κύκλου Μουσικολογικών Διαλέξεων απευθύνονται σε Κληρικούς, Ιεροψάλτες, Μουσικούς, Καθηγητές μουσικής, μαθητές Ωδείων, Σχολών Μουσικής, Μουσικών Σχολείων και κάθε φιλόμουσο ακροατή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...