Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Σεμινάρια επιμόρφωσης κατηχητών και στελεχών ενοριών στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Ανακοινωθέν Επικοινωνιακού & Μορφωτικού Ιδρύματος Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης
Συνεχίζονται τα σεμινάρια επιμόρφωσης κατηχητών και στελεχών ενοριών του Κέντρου Επιμόρφωσης Στελεχών Εκκλησίας του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού
Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους και νέες που στελεχώνουν ήδη ή ενδιαφέρονται να στελεχώσουν κατηχητικά σχολεία καθώς και σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται με οποιοδήποτε τρόπο να συμμετέχουν στη ζωή των ενοριών τους, σε κατασκηνώσεις ή άλλες δραστηριότητες που αφορούν παιδιά.

Τα σεμινάρια γίνονται κάθε δεύτερη Τετάρτη στο χώρο του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ι.Α.Κ., Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγ. Αικατερίνης στο Ηράκλειο και καλύπτουν θέματα δογματικής, εκκλησιαστικής ζωής, τρόπους και μεθόδους επικοινωνίας και παιδαγωγικής.

Ο δεύτερος κύκλος των σεμιναρίων θα εστιάσει σε περισσότερο πρακτικά ζητήματα όπως πρακτική σε ενορίες, κατασκευές, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες. Κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 1.30 με 2 ώρες, περιλαμβάνει σύντομη εισήγηση σε συγκεκριμένο θέμα και ακολουθεί συζήτηση. Σας περιμένουμε την Τετάρτη 11 Μαΐου ώρα 7.30 μμ. στο χώρο του Ε.Μ.Ι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6982601732 & 6977409354


amen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...