Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Οι Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη άνοιξαν και σας περιμένουν!»

Είσαι 4 με 17 ετών; Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό; Θα παραμείνεις μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη; Σου προτείνουμε δροσερά μπάνια στη θάλασσα, αλλά και μια όαση που θα είναι ανοικτή στο νεανικό κοινό όλο σχεδόν το διάστημα του καλοκαιριού. Πώς λέγεται; Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών! Που βρίσκεται; Στην οδό Ν. Νικολάου 20 απέναντι από το Μαξίμειο. Τι θα βρεις εκεί; Πολλά παιδιά της ηλικίας σου που θα συμμετέχουν στις «Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη»!. Μια καλοκαιρινή καμπάνια δημιουργικότητας και φιλαναγνωσίας για παιδιά, την οποία θα υλοποιήσει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών ταυτόχρονα με 66 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα! Μπορείς να συμμετέχεις σε δράσεις που έχουν σχέση με αστρονομία, θέατρο, φωτογραφία, εικαστικά, φαντασία, έρευνα και παρατήρηση.

Τι πρέπει να κάνεις; Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου και τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης (Δευτ-Παρ. 8:00-2:15, Δευτ. και Πέμ. και το απόγευμα 6:30- 8:15), στον 2ο όροφο του κτιρίου της βιβλιοθήκης, μπορείς να μας επισκεφτείς και να δηλώσεις συμμετοχή στη δράση ή στις δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Οι δράσεις θα διαρκέσουν από τις 30 Ιουνίου μέχρι και της 9 Αυγούστου και οι εγγραφές θα γίνονται καθ’όλη τη διάρκεια της καμπάνιας. Αν είσαι μικρούλης μπορείς να έρθεις συνοδεία γονέα, καθώς η καμπάνια μας είναι «ανοικτή» και προς τους μεγάλους. Οι περισσότερες δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στο ισόγειο της βιβλιοθήκης και σε κάποιους εξωτερικούς της χώρους. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καλέστε να έρθουν μαζί σας φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι γνωστοί! Σας περιμένουμε και ζητάμε από εσάς καλή διάθεση και χαμόγελο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της βιβλιοθήκης http://www.serrelib.gr/calendarnew.php?id=2593 όπου θα βρείτε το πρόγραμμα της καμπάνιας στις δραστηριότητες και ανακοινώσεις ή ακόμη και να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της καμπάνιας που λέει να μην πάει διακοπές φέτος. Είναι η κ. Μαρία Βραχλιώτου και περιμένει να την «ενοχλήσετε» με ερωτήσεις στο τηλέφωνο 23210.98550 και στο email vraxmarx80@gmail.com .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...