Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Νέοι & νέες της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως συναντούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως. Την αντιπροσωπεία των νέων συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης.

Κατόπιν αιτήματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας τους συνάντησε το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου. Οι νέοι και νέες της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου τους κ.κ. Ιερεμία και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για θέματα που τους απασχολούν.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εξέφρασε τη χαρά και αγαλίασή του για αυτή τη συνάντηση και πραγματοποίησε σύντομη ομιλία αντιαιρετικού περιεχομένου. Μετά το πέρας της ομιλίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ προσέφερε γεύμα στους νεαρούς επισκέπτες του.

Λίγο πριν αποχωρήσουν οι νέοι και νέες της Μεγαλόπολης αφιέρωσαν στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας ένα σύντομο τραγούδι δικής τους σύνθεσης. Με τη σειρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας δώρισε σε όλους από ένα αντίτυπο από το βιβλίο του "Κόσμος. Εξέλιξις ή δημιουργία;"

Πηγή εδώ

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...