Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έκθεση Αγιογραφίας στη Χαλκίδα

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χαλκίδος, η 3η έκθεση Αγιογραφίας, από τα παιδιά που συμμετέχουν στο τμήμα Αγιογραφίας του Ιερού Ναού. 

Οι μικροί μας αγιογράφοι, εδώ και τρία χρόνια που παρακολουθούν τα μαθήματα Αγιογραφίας, με το ταλέντο που διαθέτουν και με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ.Μαρία Δερμάτη , μας παρουσίασαν τον τρόπο που κάποιος μπορεί να μάθει να Αγιογραφεί αλλά και την προετοιμασία που χρειάζεται για να ξεκινήσει ο Αγιογράφος μία Εικόνα. Οι συμμετέχοντες θαύμασαν τις όμορφες δημιουργίες των παιδιών που είχαν φτιάξει τα μικρά παιδιά της Ενορία μας.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης συνεχάρη τους μικρούς Αγιογράφους γι΄ αυτήν την όμορφη προσπάθεια την οποία μας παρουσίασαν και ευχαρίστησε την κ. Μαρία Δερμάτη για την Εθελοντική της προσφορά στον Ιερό μας Ναό. Η έκθεση παρέμεινε στον Πνευματικό Κέντρο του Ιερού μας Ναού και την Δευτέρα, όπου και την επισκέφθηκαν οι τάξεις του 9 Δημοτικού Σχολείου της Περιοχή μας.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...