Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Γεμάτο παιχνίδι, η Λήξη των μαθημάτων της Κατηχητικής Συνάξεως στο Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά, η Σύναξη των παιδιών, στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που πραγματοποιείται στο Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας. Η Σύναξη αυτή ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις άλλες, γεμάτο παιχνίδι, στο παιδικό πάρκο του Ιδρύματος.
Οι καλές καιρικές συνθήκες, ήταν ιδανικές και έτσι τα παιχνίδια και οι δοκιμασίες, πραγματοποιήθηκαν από τα παιδιά, γεμάτο κέφι και στα πλαίσια του ευγενή συναγωνισμού. Κάποια στιγμή κεράσαμε παγωτό όλα τα παιδιά, για να δροσιστούμε από τον καυτό ήλιο και συνεχίσαμε με αμείωτο ενδιαφέρον το παιχνίδι των ερωτήσεων και εν συνεχεία ποδόσφαιρο.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο π. Αντώνιος Χρήστου, υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος, ευχαρίστησε όλους τα παιδιά, τους εθελοντές, το προσωπικό, την διοίκηση του Ιδρύματος και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΠΙΚΠΑ, για την συνεισφορά τους και την συμβολή τους όλη τη χρονιά, στο έργο της Εκκλησίας, και σε αυτήν την Κατηχητική χρονιά 2014-2014 και ευχήθηκε υγεία και τα παιδιά να μη ξεχνούν τη προσευχή , ως το σημείο που θα μας ενώνει τώρα που δεν θα έχουμε Κατηχητικές Συνάξεις μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Τα μαθήματα τελειώνουν σήμερα, αλλά την Κυριακή 1 Ιουνίου με τη Χάρη Του Θεού, θα πραγματοποιηθεί μια μικρή Εκδρομή με Εκκλησιασμό και κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο στο Πανόραμα Βούλας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου εκεί θα δοθούν και τα αναμνηστικά των παιδιών για αυτή τη χρονιά.

Με το τέλος του παιχνιδιού, όλα τα παιδιά αποχώρησαν χαρούμενα και ικανοποιημένα, ευχόμενοι καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση την 1η Ιουνίου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...