Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πρωταθλημα ποδοσφαιρου Γραφειου Νεοτητος Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 το 8ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στις νέες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα Αττικής. Σκοπός του πρωταθλήματος είναι τα παιδιά να μάθουν καλύτερα το άθλημα και ταυτόχρονα να γνωρίζονται, να επικοινωνούν μεταξύ τους καθώς και να αναπτύσσουν το αίσθημα του συναγωνισμού μέσα από τους κανόνες που το διέπουν.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 9 Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μία Ενορία από την Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας, με 140 συνολικά παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου, τα οποία και συνόδευαν σε κάθε αγώνα οι προπονητές τους καθώς και αρκετοί γονείς δίνοντας τους θάρρος και δύναμη. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία Ιατρού και έμπειρων Διαιτητών. Γονείς και παιδιά χάρηκαν το ζεστό, οικογενειακό και γεμάτο αγάπη κλίμα που είχε δημιουργηθεί από την αρχή του πρωταθλήματος.

Από την πρώτη κιόλας Αγωνιστική άρχισε να αποκτά σημαντικό ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου, η οποία περιείχε και αρκετές εκπλήξεις αλλά και αρκετή αγωνία για τις ομάδες. Μετά το τέλος των Αγώνων πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα. Επίσης υπήρχαν αρκετά και πλούσια κεράσματα για όλους. Τα παιδιά είχαν την μοναδική ευκαιρία να παίξουν φιλικό Αγώνα με την ομάδα ποδοσφαίρου της Αθηναΐδας.

Την απονομή των κυπέλλων έκανε ο εκπρόσωπος του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και Δ/ντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνος. Απονεμήθηκαν επίσης βραβεία ήθους, πολυτιμότερου παίκτη (Fair Play), αναμνηστικές πλακέτες σε όλους τους προπονητές και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Γονείς και παιδιά αναχώρησαν από τις Κατασκηνώσεις με αισθήματα χαράς αλλά και συγκίνησης και με την ευχή από όλους να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και του χρόνου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία των ομάδων είναι:

Κατηγορία Δημοτικού 1. Ι. Ν. Αγίου. Ελευθερίου Άρεως 16 βαθμούς
2. Ι. Ν. Αγίας Άννης Χαλανδρίου 12 βαθμούς
3. Ι. Ν. Μεταμ. Σωτήρος Βριλησσίων Α' 10 βαθμούς
4. Ι. Ν. Κοιμ. Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου 10 βαθμούς
5. Ι. Ν. Μεταμ. Σωτήρος Βριλησσίων Β΄ 8 βαθμούς
6. Ι. Ν. Κοιμ. Θεοτόκου Πρ. Λόφου 3 βαθμούς
7. Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών 1 βαθμό

Κατηγορία Γυμνασίου
1. Ι. Ν. Αγ. Στυλιανού Γκύζη 15 βαθμούς
2. Ι. Ν. Αγ. Παύλου οδ. Ψαρρών 15 βαθμούς
3. Ι. Ν. Μεταμ. Σωτήρος Βριλησσίων Α’ 15 βαθμούς
4. Ι. Ν. Κοιμ. Θεοτόκου Πράσινου Λόφου 6 βαθμούς
5. Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονος Αχαρνών 6 βαθμούς
6. Ι. Ν. Αγ. Ελευθερίου 6 βαθμούς
7. Ι. Ν. Μεταμ. Σωτήρος Βριλησσίων Β’ 0 βαθμούς

Παίκτες Fair play Αγ. Παντελεήμον Αχαρνών : Εφραίμ Μπασάντι
Κοίμηση Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου : Παναγιώτης Πετράκης
Μεταμ. Σωτήρος Βριλησσίων : Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
Αγ. Άννα Χαλανδρίου : Ανδρέας Πανδερμαράκης
Πρ. Λόφου : Κύριλλος Γομπριάλ
Αγ. Ελευθέριος Άρεως : Νικόλαος Παπαγεωργόπουλος
Αγ. Παύλος Ψαρρών : Μιχαήλ Δήμας
Αγ. Στυλιανός Γκύζη : Παντελής Αυτζής

Κυπελλούχος Ομάδα 2013 – 2014 στην Κατηγορία Δημοτικού : Ι. Ν. Αγ. Ελευθερίου Άρεως
Κυπελλούχος Ομάδα 2013 – 2014 στην Κατηγορία Γυμνασίου : Ι. Ν. Αγ. Στυλιανού Γκύζη










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...