Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μαντινείας Αλέξανδρος: "Η τοπική Εκκλησία άνοιξε σήμερα την αγκαλιά της στα μικρά παιδιά"

+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας
«Η τοπική Εκκλησία άνοιξε σήμερα την αγκαλιά της στα μικρά παιδιά».
Με αυτά τα λόγια ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ καλωσόρισε παιδάκια και γονείς επ’ ευκαιρία της τελέσεως του Αγιασμού στον καινούργιο Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, « ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ»

Σήμερα Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 ο Σεβ. ευλόγησε το νέο έργο της Μητροπόλεως και καλωσόρισε τους μικρούς φιλοξενουμένους και τους γονείς τους, ευχαριστώντας τους κοπιάσαντας αλλά και όλους αυτούς που συνέδραμαν στην υλοποίηση του ως άνω έργου.

Χαρακτηριστικά είπε: τα παιδία είναι το μοναδικό «Δώρο Θεού» και «ότι τα παιδιά αποτελούν έναν " τον πολυτημότερο θησαυρό" για τους γονείς και για αυτό όλοι τα αγαπάμε και τα προστατεύουμε και η Εκκλησία μας κάνει σήμερα το δικό της χρέος με τον συγκεκριμένο σταθμό όπως και με όλα τα ευαγή Ιδρύματά της».

Κλείνοντας καλωσόρισε τα παιδιά, το προσωπικό και τους συνεργάτες του Παιδικού Σταθμού παρουσιάζοντας τον κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο ο οποίος θα κατέχει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του νεοσυσταθέντος Παιδικού Σταθμού.

Η Επίσημη έναρξη του Παιδικού Σταθμού θα γίνει την Κυριακή του Σπορέως όπου η τοπική μας Εκκλησία ξεκινά το Πνευματικό της έργο.

















































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...