Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΊΑ ...ΜΕ ΕΠΊΓΝΩΣΗ


Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Τζέρπο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

Το κήρυγμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου στον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον στον Ι. Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, στις 15/3/2015.

Με γενικό θέμα «Ο Βασιλεύς των Βασιλευόντων», πραγματοποιήθηκε η 6η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το τρέχον Ιεραποστολικό έτος, στο Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλίας.

Νέο κρούσμα βαρβαρότητας, αυτήν την φορά στον βυζαντινό Ναό της Καπνικαρέας.

Eσπασαν την εικόνα της Παναγίας, έκλεψαν τα τιμαλφή που είχαν αφήσει οι πιστοί.

Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ όλοι οι άγιοι είναι άγιοι γιατί ακριβώς υπήρξαν άνθρωποι του Θεού, ο μόνος που έμεινε στην ιστορία με τη συγκεκριμένη προσωνυμία είναι ο άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού.


Θερμότατο προσκλητήριο σε όσους χριστιανούς έχουν τα προβλεπόμενα υπό των Ιερών Κανόνων προσόντα και κλήση προς την Ιερωσύνη, να επιλέξουν την σταυροαναστάσιμη οδό της διακονίας των Μυστηρίων του Θεού.

Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 Πολυχώρος της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. 5η για φέτος σύναξη των «Διαλόγων Γονέων» στη Λευκάδα.


Συμπληρώθηκαν στις 15 Μαρτίου 2015 13 χρόνια από την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Κερκύρας Τιμοθέου.

Όποιος θελήσει να ακολουθήσει τον Χριστό στον ανηφορικό Του δρόμο, ας γνωρίζει, πως η καρδιά του πρέπει να γίνει τόσο ευρύχωρη, που να μπορεί να χωρέσει όλους τους ασώτους και όλες της μοιχαλίδες της κοινωνίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...