Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Η κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις»

Με αποκλειστικό χαρακτήρα τη συζήτηση και τον προβληματισμό, την αυτοκριτική και την επαναβεβαίωση της αισιοδοξίας. Με ευθύνη, για τη σύγχρονη οικογένεια που δοκιμάζεται!
Την Κυριακή στις

6.00 μ.μ., με θέμα: «Η κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις», από τον κ. Αθανάσιο Μελισσάρη, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή, Δρ. Πανεπιστημίου Βοστώνης - επ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού.

Η Σύναξη αυτή είναι καρπός αγάπης και ευθύνης. Αγάπης της Εκκλησίας μας προς τα νέα ζευγάρια και ευθύνης των ποιμένων της εμπρός στα ογκώδη προβλήματα της συζυγίας Η Σύναξη Συζύγων και Γονέων αποτελεί μια προσπάθεια της ενορίας μας να βοηθήσει ουσιαστικά το κύτταρο της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου, την οικογένεια. Με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη σκεπάζουμε το θεσμό της οικογένειας, τη μικρογραφία της Βασιλείας του Θεού, μια άλλη μορφή Εκκλησίας, την "κατ΄ οίκον" Εκκλησία. Τα θέματα που αναπτύσσονται αφορούν στις συζυγικές και γονεϊκές σχέσεις, την αγωγή των παιδιών και των εφήβων, την ανάγκη θαλπωρής και ζητήματα καθημερινότητας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...