Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οδοιπορικό στην Αγία Γη με ξεναγό τον κ. Λυκούργο Μαρκούδη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία παρουσίαση των Αγίων προσκυνημάτων στους Αγίους τόπους και της συμβολής της Αγίας Ελένης σε αυτούς, που πραγματοποιηθηκε σήμερα 22 Μαίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου, από τον συνεργάτη και παραγωγό του ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας Λυκούργο Μαρκούδη.

Οδοιπορικό στην Αγία γη, στην Ιερουσαλήμ, στην βηθλεέμ, την Ναζαρέτ, τον Ιορδάνη ποταμό, το Σαραντάριο όρος, στην Αγία Σιών, το όρος Θαβώρ, τις Ιερές Μονές Αγίου Σάββα, Αγίου Θεοδοσίου του κοινωβιάρχου, Φρέαρ του Ιακώβ, Χοτζεβά, Προφήτου Ηλίου, καθώς και σε κάθε άλλα Ιερά προσκύνημα που σχετίζεται με την Αγία Παρουσία του Ιησού Χριστού στους Αγίους τόπους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθησουν όσοι βρέθηκαν στην ομιλία του κ. Μαρκούδη.

Ο Λυκούργος Μαρκούδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Το 1990 ξεκίνησε εθελοντικά τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας ως παραγωγός. Συνεργασία που συνεχίστηκε για όλα τα επόμενα χρόνια. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο Αθήνων και έλαβε το μεταπτυχιακό του ΜΑ in Media Management από το Middlesex University του Λονδίνου. Εργάστηκε για 12 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση (Mega, Alpha, ET1, SKAI) ενώ συμμετείχε σε μεταγλωττίσεις τηλεοπτικών σειρών, ντοκυμαντέρ και κινηματογραφικών ταινιών. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στον τομέα της Δογματικής στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι έγγαμος με ένα παιδί.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...