Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Eκδήλωση λήξης τους για την εφετινή κατηχητική και ποιμαντική περίοδο

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου, οι Ενοριακές Νεανικές Ομάδες Ποταμού (Ε.Ν.Ο.Π.) πραγματοποίησαν την εκδήλωση λήξης τους για την εφετινή κατηχητική και ποιμαντική περίοδο.
Η εκδήλωση αυτή περιείχε μία μονοήμερη κρουαζιέρα στην Πάργα και τους Παξούς.
Από το πρωί τα 25 παιδιά, με την κατηχήτριά τους , ορισμένους γονείς, το εφημέριο της Κυράς Χρυσικού π. Γρηγόριο και υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου Ιερέως, π. Γεωργίου, επιβιβάσθηκαν σε λεωφορείο οπου και μετέβησαν στον κεντρικό λιμένα του νησιού. Εκεί επιβιβάσθηκαν σε πλοίο, το οποίο τους μετέφερε στην γραφική Πάργα. Η καταγάλανη θάλασσα και η ομορφιά του τόπου ενθουσίασαν τους μικρούς και μεγἀλους εκδρομείς. Αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους, είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν, για λίγο, στην παραλιακή οδό με τα πολλά τουριστικά καταστήματα. 

Επόμενος σταθμός ήταν το κοσμοπολίτικο νησί των Παξών, οπου και απόλαυσαν ένα καταπληκτικό γεύμα, με πολλές εκπλήξεις, σε παραθαλάσσιο εστιατόριο. Εκεί όλοι μαζί ευχήθηκαν ένα καλό καλοκαίρι.

Πρέπει να σημειωθεί οτι η όλη εκδήλωση ήταν προσφορά των IONIAN CRUΙSES PETRAKIS LINES, η μετακίνηση πρός και από το λιμάνι προσφορά του TRAVELCO TRAVEL, ενώ τα έξοδα του γεύματος ήταν αποκλειστικά από τα χρήματα που τα ίδια τα παιδιά συνέλεξαν από την πώληση ημερολογίων τους.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...