Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αρωγός στο έργο του Ορφανοτροφείου...

Η πολυετής και καρποφόρος συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας με το Ορφανοτροφείο Βόλου συνεχίστηκε και αυτό το καλοκαίρι,
κατά το οποίο η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος βρέθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στο πολύμοχθο έργο του.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, διατέθηκε λεωφορείο της Μητροπόλεως για τις μετακινήσεις των τροφίμων του Ιδρύματος, ενώ τα παιδιά του Ορφανοτροφείου φιλοξενηθήκαν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Λαυρεντίου.
Σε επιστολή της (31/9/2010) προς τον Σεβασμιώτατο η Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου κ. Ελένη Τσιανάκα, αφού εκφράζει τις ευχαριστίες της Διοίκησης του Ορφανοτροφείου, επισημαίνει ότι η προσφορά της Μητροπόλεως «έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν στιγμές αναμελιάς κάνοντας καινούργιους φίλους στο φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον της κατασκήνωσης» Και καταλήγει: «Η στήριξη και το ενδιαφέρον σας μάς ενδυναμώνει να συνεχίσουμε και να υπολογίζουμε στη συνδρομή σας»


Στο πλαίσιο, επίσης, της συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας με το Ορφανοτροφείο Βόλου, στις 19 Οκτωβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος πρόκειται να συναντηθεί, παρουσία της διοίκησης, με τις δεκαπέντε (15), περίπου, εθελόντριες της Μητροπόλεως που συνεισφέρουν στο έργο του Ιδρύματος. Σκοπός της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ορφανοτροφείου, θα είναι η αναγνώριση του ιερού έργου τους και η αναθέρμανση του ζήλου για τη συνέχιση της διακονίας τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...