Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Με την δέουσα κατάνυξη και ιεροπρέπεια η Τοπική Εκκλησία ετοιμάζεται να εορτάσει την Μητρόπολη των Εορτών, τα Χριστούγεννα. Σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπολιτικής περιφέρειας θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναγνωσθεί το εόρτιο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνατίου.
Την παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο κ. Ιγνάτιος θα Λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ενώ την επόμενη ημέρα, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ο κ. Θεόκλητος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Β΄ Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων

Δεύτερη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, η οποία θα ξεκινήσει στις 9,30 π.μ. και θα απολύσει στις 11 π.μ. Στη Θεία Λειτουργία θα ψάλει η Χορωδία της Αγίας Τριάδος Νοσοκομείου Βόλου.

Εκ του Γραφείου Τύπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...