Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Θεολογικό Συνέδριο τις 26 και27 Φεβρουαρίου 2011 διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το Θεολογικό της Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 26 και27 Φεβρουαρίου 2011. Θέμα του φετινού Συνεδρίου είναι:"Ιστορία - Θεολογία και Γλώσσα της Λειτουργίας". Εισηγητές του Θεολογικού Συνεδρίου θα είναι:
Ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σκιαδαρέλης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: "Η Θεία Ευχαριστία ως αγιασμός του κόσμου (Με βάση την Καινή Διαθήκη).
Ο κ. Παναγιώτης Σκαλτσής, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: "Ιστορική και Θεολογική προσέγγισις της Θείας Λειτουργίας".
Ο κ. Γεώργιος Φίλιας, Καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: "Προβληματική στη Λειτουργική Γλώσσα".
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πλήρες Πρόγραμμα του Θεολογικού Συνεδρίου μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.imilias.gr/pneumatiki-diakonia/sinedria-ekdiloseis/book/6-theologiko-synedrio-2011/5-theologiko-synedrio.html

imilias.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...