Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Επίσκεψη ενοριών Αγίου Ιωάννου και Τσεραμιού στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαΐου 2011, οι ενορίτες των ενοριών Αγίου Ιωάννου Σπάρτης και οι ενορίτες της ενορίας Τσεραμιού – Καλαμίου, με επικεφαλής τους εφημερίους τους, π. Δημήτριο Σταυρόπουλο και π. Παναγιώτη Λάτση,
αντίστοιχα, επισκέφθηκαν ένα από τα εξαίρετα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Παντελεήμων», το γνωστό σε όλους Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης.





Εκεί τους υποδέχθηκε θερμά ο διευθυντής του ιδρύματος, π. Ιωάννης Προφύρης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά της Μητροπόλεώς μας στον τομέα της πρόνοιας, τους ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος, τους έδειξε τα εργόχειρα και τις δραστηριότητες των τροφίμων, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει μέσα από τα βάθη της καρδιάς του, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που είχαν να προσφέρουν στο ίδρυμα χρηματικά ποσά αλλά και κάθε είδους τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει.



Οι ενορίτες των δύο ενοριών, μετά τη συνάντησή τους με τους τροφίμους, δέχτηκαν συγκινημένοι το χυμό που τους προσεφέρθη, ενώ λίγο πριν την αναχώρησή τους για τις ενορίες τους και αφού προσκύνησαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμωνος, υποσχέθηκαν πως πολύ σύντομα θα ξαναβρεθούν κοντά στους τροφίμους και τους εργαζόμενους του ιδρύματος.

Φωτογραφίες: Ενορία Τσεραμιού
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...