Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Λήξη μαθημάτων του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων «ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ»

Τον ενθουσιασμό και τα θερμά χειροκροτήματα των γονέων και των προσκεκλημένων απέσπασαν οι μικροί μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, «ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ», κατά την εορτή λήξης των μαθημάτων που έγινε την Κυριακή 26.06.2011.
Η εορτή ήταν αφιερωμένη στο καλοκαίρι και τη θάλασσα, ενώ είχε αρκετά ποιήματα και τραγούδια αφιερωμένα στα καράβια και τους θαλασσινούς.

Με τα ποιήματα, τα έξυπνα μικρά θεατρικά σκέτς και τα τραγούδια, τα παιδιά έκαναν τους παρευρισκομένους να ξεφύγουν για λίγο από τα καθημερινά προβλήματα μεταδίδοντας χαρά, γέλιο και ελπίδα για το μέλλον.



Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Αμβρόσιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ.κ. Θεόκλητος, οι οποίοι χαιρέτισαν και συνομίλησαν με τα παιδιά και τους γονείς. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στην παρέμβασή του, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του έργου που επιτελείται στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος αποτελεί προσπάθεια της Τοπικής μας Εκκλησίας να έρθει κοντά στα προβλήματα και να στηρίξει την Ελληνική Οικογένεια.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη την διευθύντρια κα Αναστασία Νικολλέλη, τις Νηπιαγωγούς και το όλα τα μέλη του Διοικητικού προσωπικού για την υπευθυνότητα στο έργο τους και τη θερμή αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν τα παιδιά, μεταδίδοντάς τους γνώσεις και ήθος.

Αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως να ολοκληρώσει το κτίριο του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού, επικαλούμενος τις προσευχές των παρευρισκομένων, για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωσή του.




Στο τέλος της εκδηλώσεως δόθηκαν δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά και τους προσκεκλημένους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...