Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα Βριλήσσια υποδέχονται το Τίμιο Λείψανο του Ιερομάρτυρος Πολυκάρπου επισκόπου Σμύρνης

Με την πρέπουσα λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η εορτή των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Βριλησσίων.
Επιπλέον δε επί τη Πανηγύρει της Ενορίας μας αδεία και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ θα φιλοξενηθεί εις τον Ι.Ναόν μας η θαυματόβρυτος δεξιά Χείρα του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης εκ της Ιεράς Μονής Παναγίας Αμπελακιωτίσσης της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου, από το Σάββατο 25 Ιουνίου έως και Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου, ώρα 7:00μ.μ. θα γίνει η υποδοχή του τιμίου Λειψάνου μπροστά στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θερμοπυλών κ.Ιωάννη, εν συνεχεία θα ακολουθήσει μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.
Καλούνται οι πιστοί να προσέλθουν στην υποδοχή του τιμίου Λειψάνου, και στις υπόλοιπες ιερές Ακολουθίες, για να τιμήσουμε τον Άγιο και να λάβουμε την ευλογία του.

Το πλήρες πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ιερού μας Ναού www.agioi12apostoloi.gr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...