Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ…Ενα ολόκληρο θησαυρό είχε ραμμένο στα ρούχα της ζητιάνα..!

Moriasnews.gr
Το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφτηκε με αφόρητους πόνους στο στήθος τα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Κορίνθου η 70χρονη Θεοδώρα Κ. και ζήτησε βοήθεια απο τους γιατρούς.

Η γυναίκα αυτή ήταν ντυμένη με βρώμικα ρούχα και στα χέρια της κρατούσε φαγητό που είχε πάρει ως βοήθημα απο την γειτονική εκκλησία. Εδώ και πολλά χρόνια ζούσε στον δρόμο ζητιανεύοντας απο τους περαστικούς και κοιμόταν όπου έβρισκε. Οι γιατροί όταν είδαν το στήθος της διαπίστωσαν ότι ο καρκίνος είχε δημιουργήσει μεγάλη εξωτερική πληγή και η γυναίκα ήταν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση. Στην προσπαθειά του ο γιατρός να εξετάσει την 70χρονη διαπίστωσε ότι είχε ραμμένα χαρτονομίσματα σε ένα απο τα ρούχα της….Η γυναίκα δεν δέχθηκε να τις κάνουν άλλες εξετάσεις και ζήτησε απο τους γιατρούς να καλέσουν επειγόντως την αστυνομία. Σε λίγο έφτασε στο νοσοκομείο περιπολικό και οι αστυνομικοί άκουσαν εμβρόντητοι ότι σε όλα τα ρούχα που φορούσε είχε ράψει εσωτερικά λεφτά. Μάλιστα ζήτησε με ένταση τα λεφτά αυτά να μην δοθούν ΠΟΤΕ σε κανένα συγγενή της.

Για περισσότερο απο 2 ώρες οι αστυνομικοί και οι γιατροί άρχισαν προσεκτικά να ξηλώνουν τα ρούχα και η έκπληξη τους μεγάλωνε. Παντού υπήρχαν χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ.Πολλά απο αυτά είχαν πάνω τους ακόμα και ακαθαρσίες.

Οταν καταμετρήθηκαν τα λεφτά που κουβαλούσε πάνω της η γυναίκα που ζητιάνευε διαπιστώθηκε ότι ήταν περισσότερα απο 43.000 ευρώ…!

Τα χρήματα αυτά βρίσκονται τώρα στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας αφου η γυναίκα εισήχθη στην εντατική του νοσοκομείου Κορίνθου και αν ζήσει θα τις επιστραφούν. Αν δεν ζήσει θα ακολουθηθεί περίπλοκη διαδικασία για το που θα καταλήξουν…

Η 70χρονη γυναίκα ζούσε απο την ελεημοσύνη ενώ είχε την δυνατότητα να ζεί με τα λεφτά της αξιοπρεπώς..!

Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι ο καρκίνος είναι στο τελευταίο στάδιο αφου ποτέ δεν είχε πάει σε γιατρό..!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...