Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο Εσπερινός της Αγάπης του Πάσχα στον Άγιο Αθανάσιο Οξυλίθου Ευβοίας

Ξεχωριστός ήταν και φέτος ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Οξυλίθου Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε στις, 11 το πρωί, της Κυριακής του Πάσχα, αφού πλημμύρισε ο Ναός, από δεκάδες παιδιά και νέους.

Ο Εσπερινός της Αγάπης, τελέσθηκε στο κέντρο του Ναού και επάνω στον Επιτάφιο, στην κοινή Θέα των Πιστών που τον παρακολούθησαν και έψελλαν με πολλή Ευλάβεια όλοι μαζί τους Αναστάσιμους ύμνους.

Στο τέλος της ακολουθίας της Αγάπης ο εφημέριος π. Γεώργιος Ε. Νάνος, εξήγησε με γλαφυρό τρόπο, το νόημα της Αναστάσεως του Κυρίου μας και της Χαράς της Αναστάσεως που πρέπει να διακρίνει εμάς τους Χριστιανούς και της Αγάπης που πρέπει, να έχουμε μεταξύ μας οι άνθρωποι, προσέφερε δώρα σε όλους, δείγμα της Αγάπης της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Οξυλίθου, προς τους ενορίτες, όπως: πνευματικά Βιβλία στους μεγάλους και πλούσια Δώρα και αναψυκτικά στα παιδιά.

Τα παιδιά είχαν φέτος την δυνατότητα, να διαλέξουν ένα, ανάμεσα από διάφορα δώρα.

Την όλη δαπάνη, κάλυψαν διάφοροι χορηγοί και το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο, του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Οξυλίθου, «Ο Άγιος Φιλάρετος , ο Ελεήμων».







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...