Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Τα διδάγματα απο την Ιστορία μας, φωτεινός φάρος του δικού μας αγώνα»

Σταθμοί στην Ιστορία μας, όπως οι επέτειοι των Βαλκανικών Πολέμων και της 28ης Οκτωβρίου 1940 , αποτελούν πηγές «λίπανσης» και αναβάπτησης, τις οποίες έχουμε ανάγκη σε στιγμές και εποχές δύσκολες όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα. Εχουμε μεγάλη ανάγκη αυτή την αναβάπτηση για να μπορέσουμε να αναχαιτήσουμε και να αναστρέψουμε την ολομέτωπη επίθεση που υφιστάμεθα, με επιδίωξη των ξένων συμφερόντων και του Τούρκου κατακτητή, να μας σπρώξουν να εγκαταλείψουμε τα δίκαια και τα δικαιώματά μας προς ικανοποίηση των δικών τους συμφερόντων. Οι Ιστορικές παρακαταθήκες των προγόνων μας, μας φωνάζουν: Προς θεού μπορείτε, μην ακούτε τις σύγχρονες σειρήνες «σκύλλες και χάρυβδεις".

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια πιστεύει ακράδαντα σε αυτές τις δυνατότητές μας και γιαυτό διοργανώνει Ημερίδες και Επετειακές εκδηλώσεις όπως η πιο κάτω. Για να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να απομακρυνθούμε για 1.5 ώρα απο τις σημερινές , τεχνιτά ψυχοφθόρες συνθήκες ζωής , και να μεταφερθούμε σε εποχές ψυχικής ανάτασης με την ευχή να γίνουμε αισιόδοξοι και απαιτητικοί γιαυτό που δικαιούμαστε: ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΠΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΒΑΠΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 26.10.2012 7.30μμ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ.
Θέμα: «Τα διδάγματα απο την Ιστορία μας, φωτεινός φάρος του δικού μας αγώνα.»
Δωστε το παρον σας . Μην εγκαταλειπετε τους εαυτους σας . Θα σας περιμένουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...