Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δωδεκαήμερο Αγίου Νικολάου στον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου

Δωδεκαήμερο πλούσιων Λατρευτικών εκδηλώσεων, με την ευκαιρία της μνήμης του Πολιούχου και Προστάτου του Βόλου Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό μας Ναό από την Τετάρτη 28/11 έως την Κυριακή 9/12/2012.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων δεσπόζουν:

Α. Η έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου και θεραπευτού των καρκινοπαθών, η υποδοχή της οποίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/11, στις 5.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ναού, από τον κλήρο και τον λαό της πόλης, με επικεφαλής τονΣεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Β. Η Ιερά Αγρυπνία για την υπέρβαση της κρίσης, που θα τελεστεί την Κυριακή 2/12, στις 8 μ.μ. προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου

Γ. Η έλευση Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ,Επισκόπου Φαναρίου, η υποδοχή του οποίου θα γίνει ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, στις 6 μ.μ.

Τις Ιερές Ακολουθίες του Δωδεκαημέρου θα πλαισιώσουν εκλεκτοί ομιλητές, κληρικοί της Τοπικής Εκκλησίας. Το εορταστικό πρόγραμμα θα κορυφωθεί με την Ιερά Πανήγυρη του Μητροπολιτικού μας Ναού το διήμερο 5-6 Δεκεμβρίου.

Για να δείτε το Πρόγραμμα πατήστε εδώ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...