Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών του Μηχανικού και του Πεζικού στο Ναύπλιο

Ευάγγελος Μπουγιώτης
Παρουσία του Υποδιευθυντή της Διελυθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ, Συνταγματάρχη Ιωάννη Βέργου του διοικητή του ΚΕΜΧ, Σχη(ΜΧ) Λεωνίδα Κακαβά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο εκπαιδεύσεως μηχανικού Ναυπλίου η ορκωμοσία των οπλιτών Μηχανικού και Πεζικού της 2012 ΣΤ ‘ΕΣΣΟ . 

Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος. 
Το παρών τους έδωσαν αξιωματικοί του Κέντρου, αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και οι Βουλευτές Αργολίδος Ι. Ανδριανός και Κορινθίας κ. Κόλλιας ,του οποίου ορκίζονταν ο γιός του , ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Γραμματικόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΑ Π. Μακρής κα. Έντονη εντύπωση έδωσε στην ορκωμοσία όταν την ώρα που ακούγονταν ο Εθνικός Ύμνος, όλοι οι φαντάροι με μία φωνή αναφώνησαν τον Εθνικό Ύμνο. 












Επίσης να σημειωθεί πως αυτή η σειρά των νεοσυλλέκτων άφησε την καλύτερη εντύπωση από πλευράς εκπαίδευσης και πειθαρχίας και σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στον διοικητή του ΚΕΜΧ κ. Κακαβά , καθώς και στους εκπαιδευτές τους.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...