Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Σύλλογο Φοιτητών Αγ. Γρηγόριος Παλαμάς

Ο Σύλλογος Φοιτητών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης ‘‘Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς’’ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ανάπτυξη της δημιουργίας της συνεργασίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μία από τις δραστηριότητες του για τις φετινές εορτές λόγω των δυσκολιών που περνούν αρκετοί συνάνθρωποί μας δημιούργησε «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ».

Συλλέγοντας είδη ένδυσης, τρόφιμα και χρήματα τα οποία θα διαθέσει στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και της Πόλης μας.

«Ο Χριστός μας αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους γιατί πήρε ανθρώπινο σώμα και έγινε άνθρωπος όπως εμείς και έρχεται να μας πει ξεκάθαρα ότι κάθε άνθρωπος είναι εικόνα Του και για τον κάθε ένα, από εμάς γεννήθηκε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ώστε να δοξάσει το ανθρώπινο πρόσωπο το οποίο πρέπει να το αγαπούμε και να μην το εκμεταλλευόμαστε».

Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλους τους Φοιτητές, Καθηγητές, το Διοικητικό Προσωπικό και τους κατοίκους της περιοχής μας να στηρίξουν την προσπάθεια μας αυτή.

Πηγή εδώ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...