Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Ρωτάω το Γιατρό μου» στον Άγιο Γεώργιο Νέας Ζωής

Την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του καθηγητή Γιώργου Βαθιώτη, μαζί με τους επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι, έγινε ένα ακόμη ιατρικό σεμινάριο διαδραστικού χαρακτήρα στην αίθουσα πολιτισμού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ζωή. Θέμα αυτού του σεμιναρίου ήταν: «Παθολογίες του Ουροποιητικού Συστήματος – Ρωτάω τον γιατρό μου», με ομιλητή τον χειρουργό – ουρολόγο Γιώργο Καραμιχάλη.

Ο ιατρός Γιώργος Καραμιχάλης ενημέρωσε τον κόσμο σχετικά με τη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία των ουρολογικών διαταραχών αλλά και για τον προστάτη που μαστίζει μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού.

Στη σύντομη ομιλία του ο καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης ευχαρίστησε τους ιατρούς και ψυχολόγους για την ευγενική προσφορά, την οικειοθελή συμμετοχή τους και την απαράμιλλη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί υποσχέθηκαν ότι θα είναι αρωγοί ώστε να ξεπεράσουμε ανώδυνα και συντροφικά αυτή την επώδυνη οικονομική κρίση αλλά και την κρίση αξιών και ηθικής.

Στις 2 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και στις 3 Μαρτίου 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου θα διεξαχθούν τα επόμενα εκπαιδευτικά – ψυχολογικά ιατρικά σεμινάρια με θέμα «Κατάθλιψη – Και όμως η ζωή έχει χρώματα». Βασικοί ομιλητές θα είναι η κλινική ψυχολόγος Βίκυ Κονδύλη, η φιλόλογος Μαρία Τσιαούση και η γενική ιατρός – νευρολόγος Πηγή Τάρλα.





Ο επιστημονικός συντονιστής της πρωτοβουλίας

Επιστημόνων Υγείας και Παιδείας για το Περιστέρι

Γιώργος Βαθιώτης, καθηγητής MSc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...