Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η προσφορά της Αγάπης του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας «Το Καλάθι του πτωχού αδελφού»

Σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Αρκαδίας,
τον Πρόεδρο και το Δ/Συμβούλιο αυτού, για τη προσφορά προϊόντων και ειδών διατροφής, στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως μας « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ».

Η προσφορά της Αγάπης του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας παραδόθηκε εκ του Προέδρου και των Μελών αυτού στον φιλόξενο χώρο του Φιλανθρωπικού Προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας κ΄ Κυνουρίας « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» την Μεγάλη Τρίτη το πρωί βοήθεια την οποία και παρέλαβε προσωπικά ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας ο οποίος και τους ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας ευχόμενος με το καλό το Άγιο Πάσχα και ο θεός να τους ανταποδώσει εκατονταπλασίονα.

Η προσφορά αυτή και η ξεχωριστή πρωτοβουλία του Δ/Σ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Αρκαδίας, μας τιμάει ιδιαίτερα και συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια μας για κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Επιπροσθέτως αυτού του είδους οι ενέργειες και η παροχή κάθε είδους βοηθείας προς τους δοκιμαζομένους αδελφούς μας αυτές τις Άγιες ημέρες λειτουργούν ως βάλσαμο στις ψυχές των συνανθρώπων μας που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη ενώ στηρίζουν και αναδεικνύουν τα φιλάνθρωπα αισθήματα των αρωγών στις προσπάθειες που τόσα χρόνια κάνει η Τοπική μας Εκκλησία στηρίζοντας τους αδελφούς μας.
+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...