Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Την Παρασκευή 8η Νοεμβρίου 2013, το εσπέρας τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου της Ιεράς Μονής Γοργοεπηκόου Νεστάνης Μαντινείας.

Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Νεκταρίου, στο ως άνω Παρεκκλήσιο της Μονής, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμή του Αγίου πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως μας, αλλά και από άλλες Μητροπόλεις.

Κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Μοναχού Παύλου, αδελφού της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοεπηκόου Νεστάνης Μαντινείας.

Πλήθος προσκυνητών από την Τρίπολη, την Κορινθία και την ευρύτερη περιφέρεια, συμμετείχαν και κατέκλισαν το Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίουτόσο στον Πανηγυρικό Εσπερινό όσο και ανήμερα στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Ευχόμαστε οι πρεσβείες και η προστασία του Αγίου, να σκέπουν πάντας, χαρίζοντας υγεία και ό, τι αγαθό και επιθυμία η καρδία εκάστου συνανθρώπου μας ποθεί.

Άξιος ο νέος εργάτης της αμπέλου της Τοπικής μας Εκκλησίας και της Ιεράς Μονής των Τσιπιανών.





















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...