Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μετά από 20 χρόνια, στα καρεκλάκια του Παιδικού Σταθμού!

Μια ευχάριστη, αναπάντεχη και πρωτόγνωρη έκπληξη έζησαν τα μικρά παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στις 27 Δεκεμβρίου 2013! Κάποια στιγμή το πρωΐ, κτύπησε το κουδούνι και μια ομάδα φοιτητών μπήκε με κέφι κι άρχισε να λέει τα κάλαντα! Όλοι έμειναν άφωνοι! Σιγά-σιγά οι Νηπιαγωγοί άρχισαν να αναγνωρίζουν στους 24χρονους πλέον νέους και νέες τα... προσωπάκια των μικρών τους μαθητών οι οποίοι πριν πολλά χρόνια φιλοξενούντο στον Παιδικό Σταθμό. Και βέβαια μιλάμε για εποχές περίπου του 2004, 2005, 2006 κ.λπ.

Η χαρά ήταν απερίγραπτη τόσο για τους νέους όσο και για τις Νηπιαγωγούς που αγκαλιάστηκαν και ξαναθυμήθηκαν τα χρόνια τα προσχολικά με απίστευτες λεπτομέρειες.

Σ᾽ αυτό βοήθησαν βέβαια και οι φωτογραφίες από τη ζωή τους, εκείνης της εποχής...

Η μέρα κύλησε όπως ακριβώς και τότε: Έφτιαξαν χειροτεχνίες, μαγείρεψαν πίτσα, κάθησαν κι έφαγαν στην τραπεζαρία και φεύγοντας έδωσαν την υπόσχεση ότι αυτή η πρώτη έκπληξη θα επαναληφθεί και μάλιστα πιο... οργανωμένη!

Τίποτα δεν πάει λοιπόν χαμένο: Ό,τι τους πρόσφερε ο Παιδικός Σταθμός πολλά χρόνια πριν, τους έμειναν αξέχαστα και ένοιωσαν την ανάγκη να έρθουν, μεγάλοι πια, να το εκφράσουν!














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...