Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστική Εκδήλωση από την Ενορία της Αγίας Κυριακής Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΝΕΤΟΝ» του Δήμου Θεσσαλονίκης η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Κυριακής Χαριλάου Θεσσαλονίκης παρουσία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεουπόλεως κ. Παντελεήμονος, των εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών, των Ιερέων της Μητρόπολης, των ενοριτών και των υπόλοιπων προσκεκλημένων.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον εκπρόσωπο του Πνευματικού Κέντρου Νεότητος του Ι.Ν. Αγ. Κυριακής, ο οποίος καλωσόρισε τους παριστάμενους και στη συνέχεια κάλεσε τον Προϊστάμενο του Ναού & Υπεύθυνο της Νεότητος π. Δαμασκηνό Πέτικα για να απευθύνει χαιρετισμό, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της εορταστικής εκδήλωσης.

Μετά το καλοσώρισμα, η Νεανική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς, απέδωσε Ύμνους και Τραγούδια των Χριστουγέννων, υπό τη Διεύθυνση του πατρός Θεοδώρου Τσαμπατζίδη.

Ακολούθως, η Θεατρική Ομάδα του Ι.Ν. Αγ. Κυριακής παρουσίασε σε διασκευή την θεατρική παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Παναγιώτατος κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας και τον π. Θεόδωρο, όπως επίσης και τα μέλη της θεατρικής ομάδας για την πολύ όμορφη παρουσία τους, ευχόμενος Καλά και Ουσιαστικά Χριστούγεννα σε όλους.










































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...