Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας & Κυνουρίας

Για ακόμη μια φορά διοργα- νώθηκε με μεγάλη επιτυχία,
η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας & Κυνουρίας που φέτος είχε τον τίτλο «Μυστήριον ξένον και παράδοξον». Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2013 το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως για να απολαύσουν βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στον καταληκτικό του χαιρετισμό αφού αναφέρθηκε στο μήνυμα της εορτής των Χριστουγέννων ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, νέους και παιδιά, και τους παρακίνησε να έχουν πάντα στην καρδιά τους αγάπη και ελπίδα, τα δυο αυτά δώρα που μας προσέφερε ο νεογέννητος Χριστός

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο βυζαντινός χορός της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Νεοϊερομάρτυς Λάζαρος ο Τριπολίτης», υπό τη διεύθυνση του κ. Βασιλείου Γεωργαρά και η Παραδοσιακή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Προκοπίου. Την επιμέλεια των κειμένων καθώς και την γενική ευθύνη της εκδηλώσεως είχε η κ. Γεωργία Δροσοπούλου –Γεωργαρά.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...