Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας γιόρτασε τα 25 χρόνια του και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 ετών αδιάλειπτης παρουσίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας στους 91,2 FM, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2014 η διεύθυνση, οι παραγωγοί, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Σταθμού, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και με την ευγενική χορηγία της Louis Cruises, υποδέχθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Louis Olympia όλους όσους αγάπησαν και συνεχίζουν να αγαπούν το Ρ/Σ μας, παλαιότερους και νέους συνεργάτες του σταθμού καθώς επίσης και επίσημους προσκεκλημένους για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.

Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση αποτέλεσαν οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα σε αυτή τη βραδιά. Τη χορωδία και τα χορευτικά συγκροτήματα συνόδευε ζωντανή ορχήστρα.

Τη στιγμή της κοπής της πίτας επέλεξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ για να τιμήσει με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνα, δύο εκλεκτούς συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού με πολυδιάστατη και μακρόπνοη προσφορά: τη συγγραφέα Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη και το φιλόλογο Κωνσταντίνο Γανωτή.

Στην τελετή κοπής της πίτας μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ιώαννης Τραγάκης, οι κ.κ. βουλευτές Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Παναγιώτης Μελάς και Αναστάσιος Νεράντζης, ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Στέφανος Χρήστου (ο οποίος και εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη κ. Ιωάννη Σγουρό) και κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς κ. Γιάννης Ξυπολιάς, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Κεντρικός Λιμενάρχης του Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Σαρρηγιάννης καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΠ εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΟΛΠ κ. Γεώργιο Ανωμερίτη.

Την Louis Cruises εκπροσώπησε ο κ. Γεώργιος Κουμπενάς Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Louis Cruises, τον οποίο και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θερμά ευχαρίστησε για την ευγενική χορηγία της εταιρείας και την όλη φιλοξενία.

Tην εκδήλωση χαιρέτησαν ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας και ο Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Για την ιστορία, του φλουρί της πίτας έπεσε στον κ. Παναγιώτη Χαρατζόπουλο Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς.

Φωτογραφίες: Στάθης Τσιμούρης


























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...