Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Νομού Πέλλας στο Ίδρυμα «Παναγία η Οδηγήτρια»

Με την ευκαιρία των εορτών ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Παντελεήμων Κολόμβος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας
Γιαννιτσών κ. Πέτρο Περδικάτση, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας κ. Ανδρέα Σπυρίδη και ομάδα αστυνομικών υπαλλήλων πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία η Οδηγήτρια» στην ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών (23.12.13).

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και Προϊστάμενος της ενορίας, η Διευθύντρια του Ιδρύματος και τα παιδιά.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας εξέφρασε την αγάπη όλων των αστυνομικών για τα παιδιά και την συμπαράστασή τους για την προσπάθεια που γίνεται, ενώ παρέδωσε προσφορές με την μορφή δωροεπιταγών, παιχνίδια και μεγάλη ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία με πολλή αγάπη συγκέντρωσαν εθελοντικά οι αστυνομικοί όλου του Νομού.

Οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες για την επίσκεψη και την προσφορά, αλλά και για την πολυετή άμεση και πρόθυμη συμπαράσταση της Αστυνομίας σε όλα τα ζητήματα ασφαλείας και εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές της. Επίσης ευχήθηκαν σε όλους τους αστυνομικούς του Νομού Πέλλας δύναμη στο δύσκολο έργο τους και κάθε ευλογία στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...