Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Διήμερο εκδηλώσεων στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στην Ι.Μ. Δημητριάδος. Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως έξι (6) ετών από την εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 27-28/1 ως εξής:
Την Δευτέρα 27/1/2014, στις 7 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Αναπληρωτού Καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης κ. Σωτηρίου Μπαλατσούκα, με τίτλο «Χριστόδουλος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Πνευματικός Ηγέτης»

Το Βιβλίο θα παρουσιάσουν:

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος και

Ο κ. Μιχαήλ Tρίτος, Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυξ.

Την Τρίτη 28/1/2014, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου ΝικολάουΒόλου θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, ιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Την ίδια ημέρα, από τις 9 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι, στο προαύλιο του Μητροπολιτικού μας Ναού θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία, στην μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Την Αιμοδοσία διοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Μαγνησίας «Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βόλου και ο Σύλλογος Γονέων και ατόμων με μεσογειακή αναιμία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...