Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

“Με ευχές, δώρα και αναμνήσεις”

Ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης του Κέντρου Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ, που έγινε για την κοπή της Βασιλόπιτας του, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Ο διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ κ. Γιώργος Γκολέμης υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ Ιγνάτιο, τον Αρχιερατικό προϊστάμενο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιος Γεωργακόπουλος, τους Αιδεσιμολογιώτατους Πρωτοπρεσβύτερους π. Γεώργιο Κουμάση, π. Γεώργιο Καλαμάρη, π. Πρόδρομο Κολτουκτσόγλου και π. Ανδρέα Λεούση, τον βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο, την εκπρόσωπο του Δημάρχου Πειραιά κ. Νόρα Μιχαλολιάκου, τον πρ. Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, τον πολιτευτή κ. Παναγιώτη Κυρίμη,τον Ναύαρχο ε.α Νικόλαο Αρτεμάκη, τους Διευθυντές των 35ου και 21ου δημοτικών σχολείων Πειραιά κ.Στέλλα Ευσταθοπούλου και κ. Γιώργο Τσαγκάρη αντίστοιχα, τον Πρόεδρο του Υδραίικου Ναυτικού Ομίλου κ. Θοδωρή Μουστακαρία, το πρ. μέλος ΔΣ της Ένωσης Σπετσιωτών κ. Λίτσα Βαρδάκου, το μέλος ΔΣ του συλλόγου Ηπειρωτών Ζωγράφου κ. Αλέξανδρο Σπύρου και το Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Κουνουπιώτη και κ. Σπύρο Χριστοδούλου από το τμήμα πωλήσεων της OLYMPIC CRUISES.Μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελο Κοτρώνη, της πρ. Δημοτικού συμβούλου Πειραιά και Προέδρου Κοινότητας Αντιπάρου κ.Βαρβάρα Μανέτα, της Δημοτικού συμβούλου Πειραιά κ.Λίτσα Σαρρή, του Προέδρου Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «η Ομόνοια» κ. Θοδωρή Τσόντου και της Προέδρου Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κ. Χρυσάνθη Μουτσάτσου. Ευχαρίστησε τον κόσμο - μέλη, μαθητές και φίλους του Κέντρου Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ για την παρουσία τους στην εκδήλωση η οποία αποτελεί ορόσημο στην έως τώρα 25χρονη διαδρομή του και τους κάλεσε να σταθούν συνοδοιπόροι στη νέα πορεία που έχει χαράξει, ανακοινώνοντας τους στόχους και τις προοπτικές για το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗΣ όπως διαμορφώνονται στο σύγχρονο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του. Ξεχωριστή στιγμή η παρουσίαση χορωδιακού σχήματος υπό τη διεύθυνση της μουσικού Τατιάνας Θεοδώρου και η εμφάνιση μικρών χορευτών που παρουσίασαν ελληνικούς χορούς .

Όλα αυτά τα χρόνια η ΔΩΔΩΝΗ με τις δράσεις της στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού είναι ένα ζωντανό κύτταρο στην καρδιά του Πειραιά.

Με Πειραιώτικη επιμονή και εργατικότητα ο Γιώργος Γκολέμης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν εδώ και 25 χρόνια ένα ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο, το οποίο συνεχίζεται.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...