Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης κοντά στα παιδιά των Παιδιατρικών κλινικών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, στα πλαίσια των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης και συγκεκριμένα τα ειδικά τμήματα της Παιδιατρικής και Παιδοχειρουργικής Κλινικής. 
Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν στη είσοδο του Νοσοκομείου τα μέλη της Διοικήσεως, με επικεφαλής τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου κ. Αθανάσιο Μητσιό, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για την παρουσία του κοντά στα ασθενή παιδιά και στο νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και οι Τομεάρχες και οι Προϊστάμενοι των Κλινικών και ακολούθως μετέβησαν στις μονάδες, όπου ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλα τα μικρά παιδιά δώρα και γλυκίσματα και ενίσχυσε με τους λόγους του όλους τους γονείς των ασθενών παιδιών, καθώς και τους εργαζομένους του Ιδρύματος. 

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τους Ιερείς και τα μέλη του Συμβουλίου της Λογίας Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, και προτού αποχωρήσουν, έψαλαν όλοι μαζί τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...