Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Η Κοπή της Βασιλόπιτας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως λαμβάνει την τιμή να Σας προσκαλέσει στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 26ην Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα του κέντρου εστιάσεως « ΕΘΝΙΚΟΝ» επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου Τριπόλεως και ώρα 11.00 πρωινή.

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με σκοπό την συνέχιση των εργασιών της ανακαινίσεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Τα δώρα τα οποία θα κληρωθούν είναι προσφορά Ενοριτών και Τριπολιτών που στηρίζουν την Ενορία του Ιστορικού Μητροπολιτικού Ναού μας.

Εν συνεχεία θα προσφερθεί γεύμα και τοπικός οίνος προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην ως άνω ενοριακή εκδήλωση ώστε να λάβουμε την ευλογία του Αγίου Βασιλείου και να ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο Έτος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...