Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δύο Νέοι Κληρικοί στην Ιερά Μητρόπολη Σιγκαπούρης - Ο νέος Διάκονος έλαβε το όνομα Λουκάς εις τιμήν του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως

Διπλή πνευματική χαρά για την Ιερά Μητρόπολη Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας.
Δύο νέοι κληρικοί προστέθηκαν με τη χάρη του Θεού στο δυναμικό της Ιεράς Μητροπόλεως.
Την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, ο Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ.Κωνσταντίνος χειροτόνησε σε Διάκονο τον κ.Θεοδόσιο Timo, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Μεντάν της Σουμάτρας.

Το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε τον Διάκονο Θεοδόσιο σε Πρεσβύτερο και τον κ.Δανιήλ Tobing σε Διάκονο. Ο νέος Διάκονος κατά την ώρα της χειροτονίας του έλαβε το όνομα Λουκάς εις τιμήν του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως.

Οι δύο νέοι κληρικοί είναι έγγαμοι και απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής «Απόστολος Παύλος» Μεντάν. Ο π.Θεοδόσιος εργάζεται στη Θεολογική Σχολή ενώ ο π.Λουκάς είναι υπεύθυνος του Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής». Και οι δύο κληρικοί θα διακονήσουν σε Ορθόδοξες Κοινότητες στο Μεντάν και στη Νήσο Νίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνος, κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Μεντάν, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Νοσοκομείο «Θεοτόκος» και άλλα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους σε αυτά καθώς και με Ινδονήσιους Ορθοδόξους πιστούς.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...