Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Όμιλος επισκεπτών από τη Μητρόπολη Πειραιώς στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο

Εκατό και πλέον παιδιά με τους γονείς τους, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, έγιναν δεκτοί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Θεσσαλίας την Παρασκευή 21/2.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε όλους σχετικά με το Πνευματικό και Φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη, ενώ έδωσε σε όλους ως ευλογία ένα DVD με τη ζωή του Χριστού και την Καινή Διαθήκη σε ψηφιοποιημένη Ακουστική μορφή.

Από πλευράς των επισκεπτών, τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε για τη φιλοξενία ο κ. Δημήτριος Αλφιέρης, ιδιαίτερος Γραμματέας του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο κ. Αλφιέρης, μετέφερε τις εγκάρδιες και αδελφικές ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος. Μιλώντας για το πρόσωπο του Σεβ. Δημητριάδος, τον χαρακτήρισε «εμπνευστή» των Εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως Πειραιώς, ενώ αναφέρθηκε επιγραμματικά και στο πλούσιο έργο το οποίο είχε επιτελέσει ως Πρωτοσύγκελος Πειραιώς, δίπλα στον Σεβ. Μητροπολίτη πρ. Πειραιώς κ. Καλλίνικο.

Ο όμιλος των επισκεπτών ξεναγήθηκε στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας όπου στεγάζονται τα Γραφεία της Μητροπόλεως και η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, ενώ η επίσκεψη τους ολοκληρώθηκε με παράθεση γεύματος από την Ιερά Μητρόπολη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...