Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Στη Κεφαλλονιά ο Αρχιεπίσκοπος

Στην Κεφαλλονιά έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τους Μητροπολίτες Παραμυθίας κ. Τίτο, Ζακύνθου κ. Διονύσιο, τον Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου και τον Γενικό Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Τον Αρχιεπίσκοπο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνας και οι τοπικές αρχές και ύστερα από μία μικρή συνδιάσκεψη με τους αρμόδιους φορείς επισκέπτονται αυτήν την ώρα το Ληξούρι, για να μεταφέρουν 850 κουβέρτες και άλλα είδη ρουχισμού.

Ήδη μετά τις συνεννοήσεις, οι οποίες έγιναν με τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα τις προηγούμενες ημέρες, μέσω της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εστάλησαν 4,5 τόνοι τρόφιμα για να διανεμηθούν στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών του νησιού.

Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας μιλώντας στον 89,5 ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή του και εξέφρασε την ελπίδα και την πίστη στο Θεό πως δεν θα υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα.
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...