Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Υψηλές επισκέψεις στον Μητροπολίτης Φιλαδελφείας (Ιορδανία)

Υψηλές επισκέψεις είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κος Βενέδικτος το διήμερο 3 και 4-2 στην Ιερά Μονή Τιμίου Πρόδρόμου στον Ιορδάνη ποταμό. Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα είχε την υψηλή επίσκεψη της μητέρας της Βασίλισσας Ράνιας,της συζύγου του πρωθυπουργού της χώρας ,την συζύγου του Γενικού Διευθυντή Πληροφοριών και άλων επωνύμων γυναικών.Την επομένη ημέρα ήρθε στην Ιερά Μονή ο εξοχώτατος πρώην Προέδρος του Κοινοβουλίου της Ιορδανίας με άλλους επωνύμους της τοπικής κοινωνίας.

Ολους τους επισκέπτες ο Σεβασμιώτατος τους καλωσόρισε εξ ονόματος της Α.Θ.Μ. του Πατρός και Πατριάρχου Ιεροσολύμων κου κου ΘΕΟΦΙΛΟΥ.Είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να διαβεβαιώσει όλους την χαρά του και την ευγνωμοσύνη του που ζουν απολαμβάνοντας της προστασίας και της εύνοιας του Μεγαλειωτάτου Βασιλέως και των συνεργατών του.Παρεκάλεσε δε
θερμά να μεταφέρουν στους οικείους τους τα αισθήματα τιμής και τις ευχές για μακροημέρευση.Παρείχε στους επισκέπτες κδρ΄σκκκκκαι των δύο ημερών δοχή και φιλοξενία,ξενάγηση στους χώρους της όμορφης Ιεράς Μονής.
Επιπλέον πληροφορήθηκαν όλοι και με λεπτομέρειες για το έργο που επιτελεί η Ι.Μητρόπολη αυτή του παλαίφατου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στους τομείς υγείας και παιδείας για το καλό των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο.ΟΙ υψηλοί επισκέπτες,άνδρες και γυναίκες,έμειναν κατάπληκτοι για την ποιμαντική που ασκείται εκεί και υποσχέθηκαν ότι πραγματοποιήσουν και άλλη επίσκεψη ,αφού απ΄αυτή αποκόμισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...