Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Οι νέοι της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης τιμούν την 25η Μαρτίου

Με εθνική υπερηφάνεια, ιερά καύχηση και με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό παρουσίασαν την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 το πρωί, τα κατηχητόπουλα της Λαρισαϊκής Εκκλησίας τη μεγάλη Εθνική εορτή των Κατηχητικών μας Σχολείων, που διεξήχθη στο φιλόξενο αμφιθέατρο των 4ου και 37ου Δημοτικού σχολείου Λαρίσης και που ήταν αφιερωμένη στην εθνική μας παλιγγενεσία και στο αθάνατο '21! 

Αγόρια και κορίτσια πολλά, βγαλμένα μέσα από τα σπλάχνα των Ενοριών μας ύψωσαν πολύ δυνατά την ελληνική μας σημαία και τα λάβαρα της πίστεώς μας, ενσάρκωσαν τους αληθινούς και γενναίους ήρωές μας,
χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδισαν πολύ πρωτότυπα τραγούδια του έθνους μας. 

Συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος εξήρε την προθυμία των Κατηχητών και το ζήλο των παιδιών που παρουσίασαν αυτή τη σπουδαία νεανική εθνική και εκκλησιαστική εορτή, στην οποία δέσποζε το καταπληκτικό θεατρικό: « Να ζει το Μεσσολόγγι! » .

Στην συνέχεια ευχαρίστησε και συνεχάρη την υπεύθυνη της εορτής κυρία Μαρία Παπακαλούση, Διδασκάλισσα και Κατηχήτρια, που είχε την ευθύνη της εορτής και την άψογη διοργάνωσή της, καθώς και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης και σημαντικής προσπάθειας.





























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...