Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Αλλαγή φρουράς…

Ύστερα από τις πρόσφατες αποφάσεις του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου και τις τοποθετήσεις νέων διοικητών στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, μέσα σε κλίμα φορτισμένο συγκινησιακά έλαβαν χώρα οι Τελετές «Παράδοσης – Παραλαβής» των στρατιωτικών Διοικήσεων, τις οποίες προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς.

Την Δευτέρα 24 Μαρτίου ε.ε. στην Διοίκηση 16ης Μεραρχίας Πεζικού, που εδρεύει στο Διδυμότειχο, ο Σεβασμιώτατος αποχαιρέτησε τον απερχόμενο Στρατηγό Ιωσ. Μαυράκη και υποδέχθηκε τον παραλαμβάνοντα Στρατηγό Αντώνιο Βιτετζάκη.

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου ε.ε. στην Διοίκηση της 50ης Ταξιαρχίας Πεζικού, που εδρεύει στο Σουφλί, αποχαιρέτισε τον απερχόμενο Στρατηγό Θεόδ. Τοπούζη και υποδέχθηκε τον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο Γεώργιο Λιάκο.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου ε.ε. στην Διοίκηση της 3ης Ταξιαρχίας Πεζικού, που εδρεύει στην Καβύλη Ορεστιάδος, αποχαιρέτησε τον απερχόμενο Ταξίαρχο Δημ. Γλυμή και υποδέχθηκε τον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο Ιω. Μακρή. Την ίδια ημέρα στην Διοίκηση της 30ης Ταξιαρχίας Πεζικού, που εδρεύει στον Λαγό Διδυμοτείχου, αποχαιρέτησε τον απερχόμενο Ταξίαρχο Μαυρουδή Πασσιά και υποδέχθηκε τον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο Νικ. Τσιτσιμπίκο.

Σε όλους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στην υψηλή και υπεύθυνη αποστολή τους.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...