Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

"Ασφαλώς σερφάρω (πλοηγούμαι) στο Διαδίκτυο"

Στα πλαίσια του ποιμαντικού προγράμματος της ενορίας Ποταμού Κερκύρας "ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ" πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνἀντηση με θέμα: "Ασφαλώς σερφάρω (πλοηγούμαι)
στο Διαδίκτυο".
Από τη στιγμή που το διαδίκτυο εισήλθε στη ζωή μας ένας ολόκληρος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μας. Ένας κόσμος που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Το μέσο αυτό παρά το γεγονός οτι έχει καταστεί ένα πολύτιμο εργαλείο,αφού με το πάτημα ενός και μόνον κουμπιού μπορείς να διεισδύσεις στον απέραντο κόσμο της ενημέρωσης, κρύβει και υπερβολικά πολλούς κινδύνους, κυρίως για τους εφήβους, όταν αυτό χρησιμοποιηθεί αλόγιστα. Αυτούς τους κινδύνους προσπάθησαν να εμφανίσουν οι δύο προσκεκλημένοι ομιλητές κ.κ. Ανδρέας Καλογεράς, υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Α΄θμιας εκπαίδευσης Κερκύρας και Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, αστυνόμος Ά΄της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφερείας Ιονίων Νήσων.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ανάμεσα στους ακροατές υπήρξαν και πολλά από τα νεαρά μέλη της Ενοριακής Νεανικής Ομάδας Ποταμού που στην κυριολεξία "βομβάρδισαν" τους δύο ομιλητές με ερωτήσεις.
Η επόμενη συνάντηση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...