Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Παναγίας μας, η Δοξολογία για την Εθνική επέτειο στη Γλυφάδα

Στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία για την 25η Μαρτίου 1821, χοροστατούντος του Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλου. Παρόντες ήσαν οι κληρικοί της Μητροπόλεως καθώς και οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της περιφέρειας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο ηρώο του Δημοτικού Διαμερίσματος της Βούλας, του Δήμου Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης, για την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αγωνιστές της επανάστασης. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή, ο Εθνικός Ύμνος από την χορωδία του 2ου Γυμνασίου Βούλας, ο Πανηγυρικός της ημέρας από Δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας και η κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία και όλους τους φορείς του Δήμου και της ευρύτερης περιφέρειας.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των στεφάνων, ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών, αθλητικών συλλόγων και φορέων της πόλης, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον Μητροπολίτη μας, τους υπόλοιπους επισήμους και τον κόσμο.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...